Samsung Galaxy Note 9 – Apa Yang Baru Dan Menarik?



Samsung hari ini telah melancarkan telefon pintar Samsung Galaxy Note 9, yang mana hadir dengan pelbagai spesifikasi terkini, penambah-baikkan pada bahagian kamera, sokongan S-Pen yang lebih banyak, serta sejumlah pembaharuan yang lain. Galaxy Note 9 akan dilancarkan secara rasmi di Malaysia pada minggu hadapan, 15 Ogos 2018.

47 Comments

  1. Amanz, ade sumber mengatakan bateri Galaxy Note 9 overheats….betul ke? Sekarang dah jadi kes mahkamah

  2. Screen on time Note 9 saya cuma 4-5 jam. bagaimana dengan note 9 anda? i tengok video review snapdragon punya dpt tahan 6-7 screen on time 🙁

  3. screen dgn camera samsung antara yg terbaik.. tp harga die yg tak berapa baik.. 😅😅 kalau siri note ni fully using future die.. mmg berbaloi la dgn harga..tp kalau setakat nk main game dgn nk ambil gmbr.. boleh consider hp lain kot..

  4. honor play / honor 10 / mi a2 / huawei nova 3i ?..utk wat keje..camera n main pubg x lag..tgh buntu nk beli phone baru ni😅

  5. Dah2 yg tak pernah pakai note jgn nk compare p20 la apa laa sbb kalau ia xde pen ia tetap xde 😂

  6. kalau model samsung ada kluar androidONE maybe aku akan pertimbangkan utk beli. Tak suka bloatware byk. OS Touchwiz x cun

  7. Dah tengok note 9 ni macam ada rasa nak tukar je Note FE aku ni. Tapi dengar harga +>Rm4k tercengang pulak jadinya

  8. Note 9 Ni spec superb, tapi design dia so-so jelah..Kan bagus klu Ada full view display. Baru ngam dgn harga yang melangit tu

  9. Rasa dengar suara DJ radio zaman 80an 😍 Thank you Effi..very nice review!

  10. Just nak tanya , Tgah Bahas di Parlimen ke apa ni .. sebab suara mcm dah wakil2 ahli dewan parlimen dahh😅😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *