SAMSUNG GALAXY NOTE 9 BLACK – UNBOXING and Comparison to S8 & S8+



SAMSUNG GEAR SPORTS WATCH GIVE AWAY ENDS ON 13TH SEPTEMBER & WINNER WILL BE ANNOUNCED ON 14th SEPTEMBER! TRY YOUR LUCK NOW!

The Samsung Note 9 has arrived! Come and sit with me unboxing the phone and also do some comparison with my old S & S8+. i’ll guide you through some initial setup with the phone and in depth experience with the S Pen functionality.

You can subscribe to my channel for new videos, activities i do with my wives and kids, LIVE streaming, ridiculous games, tech unboxing,…

10 Comments

  1. 1.amirul iman
    2.harmaini
    3.hafizah
    saya nk sbb saya nk bagi kat mak saya pada birthday dia saya mmg terhutang budi dgn dia

  2. Aku rasa aku layak utk dpt samsung gear tu..sebab aku langsung xde gajet canggih..hanpon malaysia brand(support barangan malaysia..) kalo dpt, merasa la aku. Nk beli x mampu haha..utk tag..aku da share kat fb lgi..ramai tuh..?

  3. Torbaikkk review ????

    Dulu kecik kecik ada cita cita nk jadi askar, pastu tukar nak jadi polis..skg cita cita nak pakai jam samsung sport watch lah plak..hurmmm.. ???

  4. Review yang sangat sempoi bang. Memang tertunggu-tunggu review Note 9 ni since abang announce kat FB sebab saya mmg guna S8+. Review yg sangat jujur nampaknya. Hahaha… Setuju pasal sticker tampal kat belakang tu. Kenapa la dia tampal kat situ. Hmm… Tapi x sangka lak ada giveaway. Kenapa saya boleh menang giveaway ni?. Sebabnya, memang lama dah mengidam nak guna. Rasa tak lengkap lak Samsung Galaxy S8+ saya ni kalau x guna Samsung Gear Sport. Harap2 rezeki saya la kali ni 🙂 dan reason yang paling kuat, sebab Done subscribed, Done click Bell Button, Done Comment, Done Tag 3 members, Done bagi alasan kenapa saya boleh menang Samsung Gear Sport. TQ bang utk review yang menarik pasal Samsung Galaxy Note 9 ni 🙂

  5. Menarik tertarik samsung note 9 ni. ? Okay sebab apa saya patut dapat samsung gear sport sebabnya boleh hadiahkan dekat husband tersayang bagi mengantikan jam tangan cerutti hantaran kahwin yang saya lupa simpan kat mana masa pindah rumah. ? Yayyyyy! @saifulfadzlee @farahhein @rohayati_ati

  6. lebih 10 tahun tak pernah beli jam, harapnya dapat lah memiliki Samsung gear sport yang merecik ni…thanks 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *