Link naar de winactie:

________________________________________________________
O V E R M I J ❤️
⇢ Mijn naam is Cindy, ik ben 27 jaar en woon samen met Pascal en ons hondje Lux. Ik vind het onwijs leuk om herinneringen vast te leggen en daarom maak ik video’s die voor jullie te zijn zijn op mijn kanaal.

A B O N N E R E N ❤️
⇢ Up to date blijven van mijn video’s? Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal!…

23 Comments

  1. Ik heb de Rode iPhone 7 128gb 😂😅👌🏻 ik ben niet zo goed met glas aan de achterkant haha🤣 en ik vond de 7 net iets mooier bij mijzelf omdat de 8 in het rood een zwarte voorkant heeft en ik liever wit heb 😅🤦🏼‍♀️

  2. echt een super leuke video,ik heb ook in een keer geaboneerd!
    en bedankt voor je lieve reactie.

  3. Kan je snel uitleggen hoe je alles hebt overgezet? Heb je op een knopje moeten drukken bij je instellingen om alles over te zetten? Xx

  4. Ik wil ook de iPhone 8 plus 😫 heb je een paar dingen die goed zijn over iPhone want ik wil super graag de 8 plus maar mijn moeder wilt hem niet kopen omdat ze denkt dat Apple niet goed is

  5. Noooo ik heb al een week geen meldingen van je videos gehad!.. dacht al waar is ze nou!

  6. Het is dat ik geen Apple liefhebber ben maar hij is wel heel gaaf!!! 👌🏼🖤💖🖤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *